fbpx

Събития

Бизнес Ускорител – годишна coaching програма за бизнес растеж!

Бизнес Ускорител програми за личностен и бизнес растеж! + “Hristulev.live“ Решаване на бизнес казуси, обучения и менторство! Където и да се намира бизнеса ти в момента, то той има възможност да се развие, да увеличи добавената си стойност и печалбите! Достатъчно е само да се освободиш от ненужния товар и да изгладиш малките камъчета от пътя за го превърнеш в скоростна писта за личният си и бизнес растеж!

Решаване на бизнес казуси, обучения и ментoрство!

 

За кого е подходяща програмата?

 • Собственици на микро и малък бизнес без значение оборота!
 • МЛМ – Лидери, Брокери на имоти, Застрахователни агенти / финансови консултанти
 • Терапевти – дентисти, масажисти, холистични експерти, лекари, психолози и т.н.
 • Други свободни професии – юристи, консултанти, PR , дигитални експерти,  различни занаятчии
 • Собственици на онлайн магазини
 • Мениджъри в големи компании

Съдържание на програмата „Бизнес ускорител“

Част първа – Освобождаване от тежестите и подготовка за увеличаване на скоростта!

 

Седмица 1

Файл: Предварителен въпросник – бизнес коучинг

Инструкция: Попълнете този файл за да загреете и да сложите във фокуса си на внимание цялата работа която предстои. Съдържа въпроси за всички задълбочени коучинг файлове и ще Ви даде яснота за темите върху които ще работим!

 1. Файл: Бизнес SWOT

Инструкция: Това е упражнение, за да отличите вашия бизнес, като признаете неговите уникални силни страни и таланти, да имате яснота и да намалите вашите слабости и заплахи, както и да идентифицирате потенциалните възможности на хоризонта. Файлът е дълъг и е нормално да Ви отнеме 4-6 часа фокусирана работа.

*Това е един от най сложните процеси , бъдете честни и му отделете достатъчно внимание за да ви е по лесно в следващата работа!

Седмица 3

 1. Бизнес цели в 5 стълба за постигане – Поставяне на Началото, Поставете вашите Цели!, Подготовка за Успеха, Предприемане на Действие, Подкрепа и Ангажираност

Инструкция; Ще получите видео разяснения преди да започнете работа по файла. Бъдете смели в целите си бъдете сигурни че тяхното постигане ще зависи само от Вас!

 1. Лист резюме – Планер на Годишните Бизнес Цели – с конкретика към скорост

Инструкция; Листът резюме ще ви помогне да обобщите написаното в предния файл. След като резюмирате целите си поставете този лист на видно за вас място, така че да може всеки ден да е пред очите ви!

Седмица 5

 1. Унищожител на Слабостите в Бизнеса

Инструкция; Прочетете няколко пъти предложените стратегии преди да попълните слабостите в бизнеса. Не търсете слабости за стратегията и търсете стратегия за слабостта!

Седмица 7

 1. Подсилете силните страни на бизнеса си!

Инструкция: Бъдете смели и назовете това в какво сте наистина добри. Препоръчвам Ви на отделен лист да отговорите подробно на шесте въпроса преди да започнете работа по подсилването на силните страни.

Седмица 9;

 

 1. Личен SWOT анализ – Максимизирайте Вашия Потенциал

Инструкция: Време е да обърнем внимание на личността. Бъдете честни и отговорете на всички въпроси в полетата. Ако ви е необходимо, може да се обадите на ваши познати от които да потърсите обратна връзка! Важно** Имаме склонност ние да смятаме за наши слаби страни тези, които другите считат за силни. Бъдете максимално обективни!

Седмица 11

 1. Личен Унищожител на Слабости – 5 стратегии за преодоляване на слабостите

Инструкция: Прегледайте си листа „Унищожител на Слабостите в Бизнеса“ и бъдете сигурни че бизнес  и личните слабости са различни или ако са еднакви то може да преосмислите, как това влияе на бизнеса Ви.

Седмица 13

 1. Подсилете вашите лични силни страни

Инструкции: Прегледайте си листа „Подсилете силните страни на бизнеса си“ и бъдете сигурни че бизнес  и личните силни страни са различни или ако са еднакви то може да преосмислите, как това влияе на бизнеса Ви

Част втора – Увеличаване на скоростта и изглаждане на бизнес пистата!

Седмица 15

 1. Резюме на вашите Годишни Бизнес цели – идентификация за резултати „Цели за тримесечието.“

10.Бизнес Коучинг – Лист за Цели

Инструкция: Първото тримесечие ви даде яснота и постави фокуса на действие. Сега предстои време да увеличаване на скоростта. Използвайте файловете за да резюмирате изминалото и да поставите ясен фокус на действие за следващите три месеца. Те могат да бъдат сходни или много различни от целите в първото тримесечие в зависимост докъде сте стигнали с изпълнението им.

Седмица 17

11.Матрица на Действието/ Приоритетите – Упражнение за Продуктивност

Инструкция; време е да повишите своята продуктивност! Бъдете внимателни с този документ, той ще ви подтикне да намерите начин за работа с „дълъг лост“ с малко усилие да местите много неща.

Седмица 19

12.Приоритизирайте Вашето Време – Матрица Спешно/Важно

Инструкция; Времето е единствения ресурс с който разполагаме. Бъдете сигурни че няма да объркате приоритетите с времето. Ако ви е необходимо обърнете се къмМатрица на Действието/ Приоритетите“ за да сте сигурни къде реално прекарвате най много време!

Седмица 21

13.Месечен Лист на Действията – инструмент за поддържане на фокуса

Инструкция; Вярвам че отделихте достатъчно време за да се уверите че, прекарвате най много време квадрант две „Важни и не спешни“ задачи. Нека да сме сигурни че следващият месец ще бъде най продуктивният ви от много време насам. Попълнете детайлно важни и не спешни неща, които да свършите.

Седмица 23;

14.Седмичен Списък „Да свърша“ – Система за Планиране на Действията

Инструкция; да стесним още фокуса за важните неща , използвайте планера всяка седмица от тук насетне за да сте сигурни че, ще поддържате високо темпо с минимум усилия.

Седмица 25;

15.ЗАКОВИ тази Бизнес Цел! SMART Цели за Сигурен Успех

Инструкция: Време е за предизвикателства! Работете с документа и се предизвикайте за наистина голям скок в кратко време. Бъдете смели но не безразсъдни, предизвикайте се в това за 2 -3 седмици да направите това, което би ви отнело 3 до 5 пъти повече време. Изтествайте своята продуктивност и планиране на време, на практика като поставите сами своя предел!

Част трета – Бизнес на висока скорост – концентрация в детайла

 

Седмица 27;

16.Резюме на вашите Годишни Бизнес цели – идентификация за резултати „Цели за тримесечието.“

Инструкция; Свършихте чудесна работа! Отделете време за анализ и резюмирайте внимателно. Също бъдете сигурни че се наслаждавате на успехите си, отделете време и да се наградите за постиженията си с коучинг процеса до тук!

Седмица 29:

17.“Да взривим“ Прекъсванията – Прекъсванията крадат и ви отнемат време от всичко, върху което работите. Унищожете ги за да повишите вашата продуктивност!

Инструкция; Освен ние самите, другите хора социалните мрежи и средата на работа ни влияят изключително много за нашата продуктивност. Унищожете прекъсванията за имате повече полезно лично и професионално време!

Седмица 31

18.Диаграма на Времето – Разкриване на Вашите Скрити Прахосници на Време

Инструкция; Времевият отчет е също толкова важен както финансовия. Премахнете ненужния разход на време!

Седмица 33;

19.Идентификатор за Делегиране – Какво Обичате, Мразите и Още…!

Инструкция; Едно от най важните лидерски умения е избора какво делигираме. Колкото и вече да сте добри в делигирането то е уменията,които имат нужда постоянно да са във фокуса на внимание.

Седмица 35;

20.Ежедневни Навици на Успеха – Създайте Навици, Които Ви Подкрепят

Инструкция; Всички знаем колко важни са навиците , нека да преразгледаме кои от тях вече работят във ваша полза и кои можем да подобрим за да бъдете още по продуктивни.

Седмица 37;

21.Какво имате нужда да пуснете? Изгладете пътя от малките камъчета и увеличете скоростта!

Инструкция; „Да пусна“ НЕ означава да изоставя а да намаля влиянието му върху моето поведение! Това обикновено са лични неща, които рефлектират върху професионалният ни живот!

Седмица 39;

 

22.Преглед на Коучинг процеса

Инструкция; Както и да сте работили с коучинга до тук е време да разгледате всичко изминало. Върнете се от самото начало , прегледайте всичко подробно и си дайте обратна връзка. Разбира се може да ми пишете с конкретни казуси и/или нужда за подкрепа.

Част четвърта – устойчивост и подготовка за следващото ускорение

Седмица 41;

23.Възвърнете и увеличете Вашата Енергия в Работата!

Инструкция; Енергията идва с удоволствието! Увеличете насладата и намалете страданието!

Седмица 43;

24.Вашата Бизнес Визия – Упражнения за създаване на Визия: 1: „Люлеещият се стол”, 2: „Парти по случай Пенсионирането ви“ : 3: Писмено упражнение “Статия във вестник“

Инструкция: Забавлявайте се, бъдете креативни и смели в изказа си!

Седмица 45;

25.Да вземеш Бизнес Визията И да я Направиш Реалност!  Ю

Инструкция; Осъзнаванията от целия коучинг процес до тук, ще са ви от полза. Вече знаете че имате всички необходими инструменти за да превърнете визията в реалност. Бъдете конкретни и смели!

Седмица 47;

26.Изявление на Мисията – дефинира бизнеса и неговата цел за по-малко от 30 секунди!

Инструкция; Често изявлението на мисията ни провокира в това да изразим бизнеса си много по голям отколкото е към момента. Ако това се случи бъдете спокойни че това е наред дори и е благоприятно за растежа на бизнеса ви. Бъдете честни и смели!

Седмица 49;

27.Толерирането в БИЗНЕСА! С какво се примирявате?

Инструкция; Да премахнем всичко което толерираме и ни „краде“ от енергията за реализацията на мисията. Обърнете внимание на толерантността, може да бъде както към нас самите, така и към колеги , клиенти и членове на семейството ни.

Седмица 51;

28.Упражнение „Големи камъни“ – Инструмент за Продуктивност и Приоритети

Инструкция; „Истинските“ приоритети обикновено са тези, които ни балансират между лично и професионално. Упражнението е популярно и като такова е много полезно.

Седмица 53;

29.Карта на Бизнес Историята – преглед и създаване на „живота“ на вашия бизнес!

Инструкция; Намерете наистина голям лист, който може да сложите на цяла стена. Отделете наистина фокусирано време в няколко дни, връщайте се към картата и ако е необходимо редактирайте , добавяйте цветове и пояснения. Колкото повече пояснения добавите, толкова повече полезни неща ще добавите в бъдещия си план

Седмица 55;

30.Ментор Чудо – Получете Осъзнавания и Насока

Инструкция; Измина много време от началото на коучинга. Вярвам че всички отговори са в нас и за да си отговорим е важно какви въпроси си задаваме.

Как се провежда програмата

– Програмите се провеждат в срещи (онлайн или на живо) , след предварителна уговорка на тел. 0878 161 901

 

За повече информация се свържете с мен на 0878 161 901