fbpx

“Бизнес без конкуренция”

“Бизнес без конкуренция” е книга наръчник с доказано ефективни практики, която ще ви помогне да изградите успешен и разпознаваем бранд!

 

Какво ще научите от книгата „БИЗНЕС БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ“?

„Бизнес без конкуренция“ е книга наръчник с доказано ефективни практики. Тя ще ви помогне да изградите успешен и разпознаваем бранд, като отделите от всички клиенти тези, които са най-близо до вас и са готови да закупят точно вашия продукт, и то точно сега.

Аз съм Георги Христулев и в тази си книга ви предоставям всичко това: повече от десетилетие натрупан практически опит, хиляди консултирани и обучени бизнеси и изцяло практични съвети, които са лесноприложими, без значение дали сега започвате, или вече сте голям екип.

В тази книга ви каня да научите повече за това:

  • как да използвате своята емоционална интелигентност за върхови резултати;
  • как да изградите личен бранд и репутация онлайн;
  • как да отделите за себе си ниша от целия бранш, в който работите, така че да развивате бизнеса си буквално без конкуренция;
  • как да използвате готова изключително ефективна схема за създаване на съдържание;
  • как да планирате и финансовите, и човешките ресурси коректно, така че да имате и време, и пари, за да реализирате маркетинга си онлайн;
  • и още много реални, практически и лесно приложими техники за бизнес и личностно развитие.

 

Направете поръчка само за 20 лв. и вземете 264 страници полезна, практична и лесноприложима информация за себе си и своя бизнес!

 

ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК