fbpx

“От любов към продажбите”

От любов към продажбите

ТИ СИ НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА НАПРАВИШ!

В ДНЕШНО ВРЕМЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ ТЪРГОВЦИ. Светът е наситен с продукти, конкуренти и сложни организации. Налага се да „продаваме“ на клиентите си, на колегите си, на мениджърите си.

Бизнесът харчи прекалено много за маркетинг, транспорт, офиси, свързани разходи за обеди, вечери и какво ли още не. Когато прибавим към това заплатите, бонус схемите и времето прекарано в срещи, търговските ни умения се превръщат в най-ценния актив, от който зависи дали бизнеса ни ще расте или ще се свива.

Аз съм Георги Христулев и помагам на търговци, които искат да печелят повече със същите усилия. Искат да допринасят стойност на своите клиенти, а не просто да им вземат парите. Нуждаят се от структура по която да правят продажбите си и искат с лекота да получават парите си.

За тези търговци аз организирам тренировъчни програми, базирани на методологията „Учене чрез преживяване“. За тези търговци написах и тази книга!

“От любов към продажбите”, е практически наръчник, който цели да пресъздаде усещането за присъствие в залата – все едно си в тренинга.

В книгата има много упражнения, които след като изпълните, гарантират ефективното усвояване на материала. След всяка глава има полета, в които читателят може да си отбелязва важната за него информация, а всяка следваща глава пояснява предната. По този начин читателят може да реши определен въпрос и в следващата глава да разбере дали е бил правилен, с различни примери и съвети предлагащи други решения.

Ако си осъзнал че, консуматорския модел изразен като „продай или умри“, „продай на всяка цена, дори и да трябва да излъжеш“ не работи нито за теб нито за клиентите ти, нито за обществото, ТАЗИ КНИГА Е ЗА ТЕБ!

 

Поръчка на книгата “От любов към продажбите от тук”